CONDICIONS GENERALS D’ÚS

L’ús i la compra dels productes i serveis oferts al lloc web www.tellfusta.com  impliquen l’acceptació dels següents termes i condicions. Davant de qualsevol dubte o objecció sobre aquestes condicions pot posar-se en contacte amb Tell Fusta a través del formulari de contacte en línia del web.

I. REQUISITS PER A LA COMPRA

En comprar els productes Tell Fusta des del web declara que és major d’edat i té capacitat per a contractar.

II.  OBJECTE DE LA VENDA

En compliment amb el que estableix la normativa espanyola, Tell Fusta comunica que els contractes electrònics que es realitzen en el lloc web tenen com a objectiu la venda de productes a aquelles persones interessades en articles que són joguines de fusta orientades al públic infantil.

III. PROCÉS DE COMPRA

El procediment de compra de cada un dels productes implica una sèrie d’operacions senzilles, sota les quals l’usuari podrà obtenir informació tècnica del producte en diferents zones del lloc web, la possibilitat d’editar el carret ampliant o eliminant els productes seleccionats per la seva compra, avaluar prèviament al pagament i a la introducció de les seves dades, el resum dels productes seleccionats, així com el seu preu, incloent-hi els impostos aplicables.

Abans de realitzar el pagament del producte, es sol·licitarà al client dades personals per executar eficaçment l’enviament de la compra a l’adreça desitjada pel comprador. Aquestes dades no seran emprades amb finalitats comercials sense previ consentiment de l’usuari (vegeu més endavant política de protecció de dades i formes de lliurament de la comanda).

Carret

A la zona superior dreta del lloc web, l’usuari podrà observar durant tota la seva navegació en el web la quantitat de productes seleccionats. Addicionalment, es mostraran el productes del carret i el preu total de la compra en la part dreta de la finestra de navegació. Punxant el ratolí per la zona del carret, l’usuari podrà informar específicament dels productes seleccionats, trobant el nom i el preu de cada un d’ells, així com les despeses d’enviament i el total de la compra. Aquesta disposició de mostrar la informació del carret varia en la modalitat mòbil del web, mantenint el resum del carret a la part superior del web però amb el detall d’articles al final del mateix. Per completar la comanda, l’usuari haurà de prémer el botó “Anar a Caixa” situat a l’apartat de “Carret”.

Tell Fusta podrà modificar el preu dels seus productes. No obstant això, les compres realitzades abans de les modificacions seran facturades amb el preu especificat en el moment de la compra. Tant en el carret, com en altres zones del lloc web on s’especifica el cost dels productes, s’informa del preu en euros (€) amb els impostos vigents inclosos.

Compte d’usuari

Els usuaris del lloc web podran donar-se d’alta en un compte propi al qual podran accedir, un cop donat d’alta, a través d’un correu electrònic i una contrasenya. Aquesta informació serà enviada al nou usuari per recordar el seu e-mail i contrasenya registrades. Les dades obligatòries sol·licitades per l’alta del compte d’usuari són un correu electrònic i una contrasenya. A més, es sol·licitarà nom, cognom, adreça, codi postal, ciutat, país i telèfon de contacte si es realitza una comanda. Les dades que sol·licitades a l’usuari en aquesta modalitat de compra són les necessàries perquè la comanda arribi a mans del client, així com les imprescindibles perquè Tell Fusta i la companyia de transport puguin posar-se en contacte amb ell per resoldre possibles incidències. Existeix la possibilitat de fer una comanda sense registrar-se com a usuari del web, però les dades detallades anteriorment seran igualment necessàries per fer arribar la comanda al client, la diferència rau en que no seran emmagatzemades.

El client accepta que Tell Fusta guardi les seves dades per a properes compres o accions que realitzi en el web. D’aquesta manera, després d’identificar-se amb correu electrònic i contrasenya, l’usuari observarà les seves dades carregades automàticament un cop començat el procés de confirmació de la comanda. No obstant això, tant en l’alta d’usuari, com durant el procediment de compra i durant qualsevol moment de la navegació, es dóna l’opció al client d’accedir i modificar les seves dades personals, així com diferenciar la seva adreça per a l’enviament o facturació de la comanda.

En cap cas la complimentació del formulari d’alta d’usuari té per objectiu guardar les dades del client amb propòsits comercials, excepte per a aquells usuaris que hagin acceptat expressament rebre ofertes especials de socis o s’hagin inscrit al butlletí de Tell Fusta.

Les dades personals registrades han de ser úniques i veritables, comprometent-se l’usuari a la validesa i exactitud de les mateixes, així com a no revelar les seves dades a tercers, mantenint la confidencialitat necessària del seu compte i dels procediments que es realitzen en ella. Tell Fusta no es fa responsable de les pèrdues de dades produïdes per l’ús no autoritzat dels comptes d’usuari per part de tercers. L’usuari pot informar Tell Fusta de qualsevol incidència de seguretat o mal ús del seu compte a través del formulari de contacte d’aquest web.

Formes de lliurament de la comanda

Tell Fusta lliura les comandes als seus clients amb l’empresa Halcourier envíos urgentes, Seur i Ups.  Alguna d’aquestes empreses recollirà la compra de l’usuari i la lliurarà en l’adreça que el client ha informat durant la realització de la comanda en el web. Abans del lliurament, l’empresa transportista es posarà en contacte amb el client per comunicar-li el moment en què s’efectuarà el lliurament. En cas de no trobar-se el client en el domicili en el moment del lliurament, se’l deixarà una nota amb el número de telèfon al que s’ha adreçar per acordar un nou lliurament en l’horari que més li convingui. Mentrestant, el transportista dipositarà la comanda en la franquícia de l’empresa més propera al domicili del client.

En cas de retorn de la mercaderia a Tell Fusta, a causa de l’absència del client, i no recollida al centre del transportista més proper a la seva adreça, Tell Fusta es posarà en contacte amb el client per a la devolució del pagament, descomptant les despeses d’enviament produïdes pel retorn del paquet (depenent del pes del producte  X€, IVA no inclòs).

Tell Fusta no es fa responsable d’aquells enviaments que no hagin arribat al seu destí per motius d’errors en les dades ofertes per l’usuari al omplir el formulari de compra o alta de compte. Igual que no es fa responsable de que la recepció del paquet no s’hagi efectuat per absència del client, en el domicili comunicat prèviament durant el procés de compra, o en els casos en què l’arribada de l’enviament es retardi per causes no imputables a Tell Fusta.

Davant de qualsevol dificultat o error en les dades introduïdes en el web, l’usuari pot posar-se en contacte amb Tell Fusta a través del formulari de contacte d’aquest web.

Els dissabtes, diumenges i festius no s’envien ni entreguen comandes, de manera que l’usuari ha de tenir en compte aquesta informació a l’hora de calcular els temps d’arribada de la seva compra. Els dies feiners que es puguin realitzar enviaments seran avisats amb antelació de manera visible des de diversos punts de la web.

Les despeses d’enviament seran assumides íntegrament per Tell Fusta per compres superiors a 90€ en els enviaments peninsulars. Per compres d’import inferior, s’informarà de les despeses d’enviament, de forma automàtica i en funció de la ubicació del client, durant el procés de compra i abans d’arribar al pagament.

Modalitats de pagament i seguretat

Tell Fusta ofereix al client diferents modalitats de pagament:

 1) Targeta de crèdit, dèbit, Visa o Mastercard a través de PayPal: el client podrà pagar amb targeta de crèdit, dèbit Visa o Mastercard, emesa en territori nacional (Espanya). L’operació amb el banc es realitzarà durant el procés de compra, un cop realitzats els passos anteriorment especificats. L’operació bancària mediarà a través de TPV virtual de PayPal, oferint a l’usuari la seguretat necessària per a la realització del pagament.

Per respectar la confidencialitat de les dades bancàries del client i mantenir la seguretat, Tell Fusta no visualitza ni guarda la informació bancària dels usuaris. Aquesta informació és utilitzada pel TPV Virtual PayPal, el qual funciona d’intermediari en les transaccions bancàries. Compta amb sistema de connexió segura SSL que permet la confidencialitat de les comunicacions entre el banc emissor de la targeta i el banc receptor del pagament. Impedeix la manipulació de les dades per part de tercers sol·licitant l’autenticació del titular de la targeta per part de la seva entitat financera.

2) Amb compte de PayPal: el client s’haurà d’autenticar amb les seves credencials de PayPal per tal de poder fer el pagament efectiu a través del TPV Virtual PayPal i disposar de fons suficients.

Per respectar la confidencialitat de les dades bancàries del client i mantenir la seguretat, Tell Fusta no visualitza ni guarda la informació sobre el procés de pagament a través de la passarel·la de PayPal. Aquesta informació és utilitzada pel TPV Virtual PayPal, el qual funciona d’intermediari en la transacció. Compta amb sistema de connexió segura SSL que permet la confidencialitat de les comunicacions entre comptes de PayPal.

Després de la realització del pagament, Tell Fusta enviarà un correu electrònic al client especificant els detalls de la seva compra, així com la política de garantia i devolucions dels productes Tell Fusta.

No obstant això, és responsabilitat del client guardar i imprimir la factura de compra o correu electrònic rebut després de la compra, així com el justificant de pagament ofert per l’entitat bancària a través del TPV virtual o banca en línia, si vol conservar els detalls de la transacció relacionats amb el pagament realitzat. Podrà revisar la seva comanda i descarregar novament la seva factura a l’apartat “Les meves comandes” o “Historial de comandes”.

Davant de qualsevol dificultat amb els pagaments realitzats en el web, l’usuari pot posar-se en contacte amb Tell Fusta a través del formulari de contacte.

 

IV. DEVOLUCIONS

Dret de desistiment

Donant compliment a la Llei General per a la Defensa de Consumidors i Usuaris (Llei 3/2014 del 27 de març de 2014), us informem sobre els vostres drets de desistiment (devolució) com a clients de Tell Fusta.

Com a clients, podeu exercir el vostre dret de desistiment a través del nostre correu electrònic o formulari de contacte en línia, disposeu de 14 dies naturals des de la recepció dels béns. Si aquest termini finalitza en festiu o cap de setmana, queda prorrogat al següent dia laborable. Us enviarem un full de devolució que haureu d’emplenar degudament i enviar-nos-el, juntament amb una copia de l’albarà de lliurament o factura i l’article a retornar. Disposareu de 14 dies naturals des del dia posterior de la vostra comunicació d’exercir el dret de desistiment per tornar el producte. Les despeses d’enviament de la devolució aniran a càrrec del client.

El desistiment comporta la devolució de l’import pagat per part de Tell Fusta en un termini no superior als 14 dies naturals, a través del mateix mitjà de pagament emprat. Únicament s’acceptaran devolucions quan el producte es retorni sense ús i en perfecte estat. El producte que vulgui tornar el client haurà d’arribar a nom de Tell Fusta amb l’embalatge original i amb la factura de compra a la adreça postal, carrer Fàtima, 14 de Torroella de Montgrí (17257).

 

Per producte defectuós o error en el producte

En cas que algun dels productes Tell Fusta arribi defectuós, el client podrà retornar-lo o sol·licitar el canvi per un altre article nou del mateix model. Perquè la devolució sigui acceptada, s’haurà de posar en contacte a través del formulari de contacte d’aquest web i esperar la resposta del personal de Tell Fusta.

Després de procedir a empaquetar el producte amb totes les peces i embalatges originals, o les parts que li demani el personal de Tell Fusta, amb la factura o tiquet de compra del producte, Tell Fusta li enviarà un missatger per realitzar la recollida i canvis necessaris, assumint Tell Fusta les despeses d’enviament per les molèsties ocasionades. De la mateixa manera, si el producte rebut no coincideix amb el sol·licitat pel client en la seva comanda, Tell Fusta el canviarà per l’article correcte sense cap cost addicional pel client.

Per errors o defectes en el transport

Si el paquet que arriba al client està visiblement danyat, el client hauria d’obrir-lo davant del transportista per veure si el contingut també ho està. En cas que el producte estigui també danyat, el client ha de notificar en el moment de la recepció del paquet al missatger, fent-ho constar a l’albarà de lliurament. D’aquesta manera, el transportista retornarà l’article malmès, i Tell Fusta enviarà un nou producte de la mateixa categoria al client.

El client serà igualment informat de la política de devolució i de la direcció en línia on podrà consultar-la, a través d’un correu electrònic enviat després de la compra, així com en el moment del rebut de la compra mitjançant un document que l’acompanya. El client podrà consultar les seves factures en tot moment en l’apartat del web “El meu compte – Les meves comandes”.

En cap cas, Tell Fusta acceptarà les devolucions anteriorment esmentades de clients que no hagin comprat el producte en la botiga en línia de Tell Fusta; com és el cas de compres en establiments físics o en altres botigues online. En aquests casos, el client haurà d’acudir a l’establiment on va efectuar la seva compra per conèixer les condicions de devolució i garantia.

 

V. SERVEI POST-VENDA I GARANTIES

 

Per la naturalesa dels nostres articles només s’acceptaran aquells canvis deguts a una entrega errònia del producte adquirit a través del web, entrega d’un producte defectuós o amb danys deguts al seu transport. El client haurà d’aportar proves, com fotografies, que mostrin el desperfecte o error perquè puguem tramitar la reparació o substitució parcial o total de l’article.

En qualsevol cas, per a fer efectiva la garantia, el client haurà d’aportar la factura o tiquet de compra.

VI. DISPONIBILITAT DELS PRODUCTES EN LA BOTIGA EN LÍNIA

 

El programari de la botiga online administra automàticament el nombre d’unitats que es troben en estoc al magatzem de Tell Fusta, de manera que el sistema no deixaria fer el pagament d’un producte esgotat. En cas de produir-se qualsevol error i no hi hagi un producte disponible després d’haver realitzat el pagament, Tell Fusta es posarà en contacte amb el client per correu electrònic o per telèfon per informar-lo de la indisponibilitat del producte. Igualment, segons les indicacions del client, triarà entre la devolució de l’import econòmic que hagi desemborsat o esperarà a l’enviament de la seva comanda quan es reposin els articles esgotats.

VII. POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

 

La informació relacionada amb la privacitat de les dades i la política de galetes es mostra en l’Avís legal.

VIII. PROPIETAT INDUSTRIAL I INTEL·LECTUAL

 

La informació relacionada amb la propietat industrial i intel·lectual de Tell Fusta es mostra en l’Avís legal.

IX. MODIFICACIÓ DE LES CONDICIONS GENERALS D’ÚS

 

Tell Fusta podrà realitzar modificacions en la informació continguda en el web i en els serveis que es presten a través d’ell sense que això doni dret a cap reclamació o indemnització per a l’usuari. De la mateixa manera, podrà modificar les condicions generals d’ús, fent-les públiques en el lloc web.

Les condicions generals d’ús no suposen l’obligació d’establir una relació o contracte comercial entre Tell Fusta i usuari, sinó l’acceptació de les especificacions i característiques del web i els productes que s’ofereixen en ell.

sense que això doni dret a cap reclamació o indemnització per a l’usuari. De la mateixa manera, podrà modificar les condicions generals d’ús, fent-les públiques en el lloc web.

Les condicions generals d’ús no suposen l’obligació d’establir una relació o contracte comercial entre Tell Fusta i usuari, sinó l’acceptació de les especificacions i característiques del web i els productes que s’ofereixen en ell.

X. LEGISLACIÓ I JURISDICCIÓ APLICABLES

Les presents condicions generals d’ús d’aquest lloc web, així com la resta dels continguts que es troben en ell, es regeixen per les lleis espanyoles.

Tot el que es disposa en aquestes condicions de compra es regirà per la normativa espanyola, l’idioma d’interpretació i redacció serà el català/castellà i les controvèrsies que puguin sorgir queden sotmeses als jutjats i tribunals que la normativa processal corresponent disposi.

Aquest contracte, que no serà individualment arxivat per Tell Fusta per a cada contractació, quedarà publicat de forma permanent en el lloc web.

XI. CONTACTE

Per a qualsevol dubte relacionat amb les presents condicions generals d’ús, l’usuari podrà posar-se en contacte amb Tell Fusta mitjançant el formulari de contacte.