Aqui ens tens!

Tell Fusta apareix l’any 2014 amb molta il·lusió per oferir un material de joc de qualitat unint dues grans passions de la nostra família, la fusteria i jugar. Tell Fusta creix i evoluciona al nostre costat i després de 5 anys decidim donar-hi dues voltetes més al nostre projecte. Darrere Tell Fusta ens trobeu a nosaltres, en Carles i la Jordina.

I si fa quatre anys ens presentàvem com a Fuster i Periodista, podem dir que Tell Fusta ens ha convertit en alguna coseta més…som jogueters o juganers?

Sobre nosaltres

Hola, som la Jordina i en Carles.

Hem après que el joc i la infància han d’ocupar un espai a primera fila en les nostres comunitats. Hem intentat que la nostra filosofia de joc lliure i espontani omplís places, fires i escoles. Passant a ser un dels nostres principals objectius, compartir moments de joc amb famílies. Crear espais on res més sigui important, només jugar.

Tell Fusta ens ha fet créixer i no podem estar més agraïts a tothom que s’interessa per aquest petit projecte tan nostre. Com deia al principi, ara és un moment de canvi i és per això que Tell Fusta passa a ser una trilogia amb un puntal, la fusteria i les ganes d’oferir el millor que sabem fer en Carles i jo mateixa junts.

Tell Fusta Fusteria, Joguines i Espai de Joc.

Una trilogia on cada una de les tres parts són igual d’importants per nosaltres. Tell Fusta Fusteria, Tell Fusta joguines i Tell Fusta Espai de Joc.

Tell Fusta Joguines, on neix Tell Fusta. Aquesta part de la trilogia també ha anat creixent amb el temps. Primer fèiem joguines de petit format. Però al cap de ben poquet van descobrir un món ple de màgia també, el del moviment lliure en la primera infància. Un món que ens va arribar amb el dia a dia del nostre primer fill, en Tell. O sigui, que a part de fer joguines, també podeu trobar material de psicomotricitat, inspirat amb Emmi Pikler o Elfriede Hengstenberg.

Tell Fusta Espai de joc, on podem mostrar el què som, el què fem, com ho fem i en què creiem. Un espai on els infants aprenen a través de la seva experiència personal, on l’ambient i el material es converteixen en un puntal de l’experimentació de petits i petites. Aquest espai l’oferim a Escoles, Llars d’Infants, Fires i Festes…Si voleu un espai com el nostre, ja ho sabeu!

Tell Fusta Fusteria, on podeu trobar un fuster ebenista amb més de 20 anys d’experiència. Oferim des de fusteria d’interior a la creació i disseny d’espais. Tell Fusta ofereix mobles a mida per a tota mena d’espais. El primer dia que vaig visitar el taller de fusteria, em vaig sortir amb els ulls esbatanats i  vaig entrar el món de la fusta de mans d’en Carles. La fusta és un material molt agraït però treballada en bones mans es pot convertir en màgia.

Moltes gràcies per llegir una micona més de la nostra història…

Salut i joc!

Espai Joc, Joguines de Fusta

 • Joquines artesanals de fusta.
 • Acabats lliures de productes tòxics.
 • Crear un espai idoni per jugar.
 • Fires, festes i centres educatius.

Psicomotricitat

 • Inspirat amb Emmi Pikler o Reggio Emilia.
 • Moviment i exploració corporal.
 • Reptes, experimentació i superació.

Fusteria

 • Fem el moble que vols.
 • Fem realitat el teu disseny.
 • Portes d’entrada i interiors.
 • Reparacions i substitucions.