Empordà Caní és un projecte familiar i la veritat és que quan he tingut l’oportunitat de visitar a l’Arnau i a la Deborah m’he sentit com a casa. De fet, la bona feina sempre obté una recompensa i Empordà Caní ha guanyat el Premi Emprenedor de l’Any 2015 que atorga el Consell Comarcal del Baix Empordà.

Quan s’inicia Empordà Caní?

Durant el 2012, el projecte comença a posar-se sobre la taula el 2012, però no es formalitza, amb l’obertura de la perruqueria canina i la botiga natural fins al 2015.

Sou una empresa familiar, us ajuda amb la conciliació?

Si, som una empresa familiar, a vegades això crea més conflictes dels que ens pensàvem, però és molt important saber separar l’espai laboral de l’entorn familiar. Ens permet com a pares compaginar el temps lliure per gaudir amb els nostres fills.

Com us repartiu les tasques?

Tenim les tasques de cadascú molt ben definides. Per exemple, la Deborah fa les perruqueries, la Cati fa les Flors de Bach i porta la botiga i jo els ensinistraments a domicili i ajudo en totes les altres tasques.

Què oferiu? I què aporteu de diferent?

Tenim una sèrie de serveis diferents dels convencionals que podeu trobar al mercat.

Els ensinistraments es fan a domicili dels propietaris, amb ells i només una sessió per setmana, així aconseguim que al final sigui el propietari el que educa el seu animal de companyia i li faci més cas a ell que no pas a l’ensinistrador.

La perruqueria canina és amb xampús totalment naturals i els preus són per hora sense discriminar unes races de les altres. També fem banys terapèutics amb ozonoteràpia.

La residència a domicili és un servei molt exclusiu, ja que el gos segueix vivint en el seu territori i nosaltres i anem al matí i al vespre a passejar-lo i a posar-li menjar i aigua. Així evitem que tinguin el sentiment d’abandonament perquè no marxa del seu territori.

Les Flors de Bach les complementem a la perfecció amb els ensinistraments, ja que actuen directament en els estats emocionals alterats. Aquí treballem amb equip, li dic a la Cati què s’ha de corregir i la Cati decideix quines essències s’han de posar en el preparat floral.

També oferim fisioteràpia i rehabilitació que ho ve a fer a les nostres instal·lacions la Sami de Sagocan i és un servei que costa molt de trobar en la zona on vivim.

A la botiga oferim dos tipus d’alimentació totalment natural sense additius ni conservants, com és el pinso premsat en fred i la dieta crua. La dieta crua es diu ACBA (alimentació crua biològicament adaptada), consisteix en carn crua, fruita i verdura de primera qualitat, tot triturat i congelat. És apta per gossos, gats i humans, ja que passa els mateixos controls sanitaris que l’alimentació humana i es fabrica en el mateix lloc.

Quins beneficis aporta el fet de tenir una mascota en una família?

Companyerisme, disciplina, responsabilitat, compromís, amor i molt més!!! Falten paraules, és millor conviure-hi per saber el que és.

Què ensenya als més petits?

Estimar, col·laborar, a ser responsable d’un ésser viu i empatitzen molt més del que ens podem imaginar amb ells, ja que els dos són molt emocionals i instintius.

És important involucrar als més petits de casa en les tasques relacionades amb el gos?

És essencial!!! Els valors, l’aprenentatge i la unió que ofereixen aquests moments no tenen preu.

Quins beneficis aporta a l’infant? I a la mascota?

El sistema immunitari de l’infant, al tenir contacte amb un animal de companyia, es desenvolupa més ràpid i millor. Comparteixen emocions, moments de joc i un amor incondicional. Ofereix molt de dinamisme al dia a dia!!!

Com es pot contactar amb vosaltres?

A través de la nostra pàgina web, també tenim facebook, on es pot trobar tot el què oferim i les notres novetats i sinó, la nostra botiga i perruqueria està a la Plaça del Lledoner de Torroella de Montgrí, tothom hi serà benvingut!