Aquest desembre celebrem el primer aniversari de Tell Fusta. No ens podíem imaginar que davant un tros de paper o un tronc es podia començar un viatge tan màgic. Un any ple d’emocions, de crear, de muntar i desmuntar parades, de xerrades interminables, de conèixer molta gent interessant, d’alegria i cansament.

Cada cop que algú s’ha acostat a la nostra parada i ens ha dit que ja coneixia a Tell Fusta o que havíem sigut una gran descoberta, ens ha donat forces per pensar en la propera joguina.

El balanç que fem d’aquest primer any és positiu pels quatre cantons. Primer, no podem estar més orgullosos que les nostres joguines prenguin vida en cada mà que les toquen, en cada persona que hi juga. Segon, les mostres d’estima que hem rebut aquest any i que ens fan sentir que el nostre petit projecte creix acompanyat. Tercer, el no saber que respondre quan algú et demana que triïs una de les nostres joguines per ell. I per últim, creix Tell Fusta i creixem nosaltres al seu costat.

No tenim més que paraules dolces per tothom que ens dona suport, que ens acompanya i que ens empeny. Si, ho diré, sense vosaltres no seria possible. I sobretot, sense tu Tell, la nostra inspiració. Et volem agrair tota la paciència que tens. En aquests mesos, molta gent li ha dit que té molta sort de tenir uns pares que facin joguines, la sort és nostra. Cada dissabte i diumenge que hem sortit de casa fosc i hem tornat de nit, no t’has queixat de la fred ni la calor i ens has acompanyat i fet més fàcil tot el nostre cansament.  Moltes gràcies petit, sense el teu suport Tell Fusta no seria possible.

El projecte a vegades en queda dues talles grans, quan queda una idea en un calaix o quan reps un correu agraint el que estem fent. Ens sentim estimats per tots aquests projectes que anem de la mà i ens hem trobat pel camí, com Grapat, Trigonos, El Petit Tiki, Tikumicu, La Volta, la Marta d’Ecomama o la Mireia de Mamacrea, entre d’altres… Ens omple d’alegria cada vegada que una botiga ens demana les nostres joguines i ens truca per dir que agraden molt.

En resum, podríem dir que estem molt agraïts per aquest any que hem passat.

Moltes gràcies i gràcies moltes!

Salut i joc.