Joc de tampons

El joc està presentat en una caixa de fusta amb les 13 peces a dins i un coixinet de tinta certificada per nens. Nosaltres us fem una proposta d’abecedari i de dibuixos fets a partir de les 13 peces tallades amb la forma corresponent: rodona, quadrat, rectangle, semicercle o triangle.

Detalls del producte

El primer joc que vam idear com a Tell Fusta va ser un joc de tampons amb figures geomètriques, i encara que ens ha acompanyat en els tallers que hem fet al llarg d’aquests anys, és avui quan el presentem i el preparem perquè el podeu gaudir a casa vostra o a l’escola.

El primer Joc de Tell Fusta

Nosaltres us fem una proposta d’abecedari i de dibuixos fets a partir de les 13 peces tallades amb la forma corresponent: rodona, quadrat, rectangle, semicercle o triangle. Us podeu descarregar aquí –JOC TAMPONS

Un joc amb moltes possibilitats, a part de despertar l’interès per les lletres, obre un món de diversió i creativitat a petits i grans. Per això, també el fem sevir per treballar les emocions amb els més petits. Es poden dibuixar diferents expressions utilitzant els tampons. (Fitxa de EMOCIONS)

Volem agrair al dissenyador Martí Ferrer que ens va fer aquesta interessant proposta, pel suport que ens va donar i la il·lusió que ens va transmetre per seguir endavant amb el nostre projecte.

El joc està presentat en una caixa de fusta amb les 13 peces a dins i un coixinet de tinta certificada per nens.

Moments de tallers de tampons de Tell Fusta