Després de mesos investigant, visitant fires i museus arreu, començant prototips amb la il·lusió de transformar-los en joguines, visitant proveïdors, provant formes, pintures i fustes, treballant al costat de gent, com en Martí Ferrer o la Glòria Pi, que ens han aportat la seva professionalitat però també ens han fet creure que aquest projecte era possible.

Després de deixar les nostres joguines en mans de petits i no tan petits, per veure les seves reaccions de manera espontània, després de tot això, podem dir que ja tenim aquí Tell Fusta.

Visca el pa

visca el vi

visca la fusta

que em va parir!

El nostre fill ha sigut la nostra inspiració, després d’observar les seves necessitats i les seves preferències a l’hora de jugar, decidim començar a crear unes joguines de fusta didàctiques, divertides i de gran qualitat que despertin la imaginació dels més petits.

Tell Fusta creu en la importància de crear un espai on pares i mares trobin un joc amb què els més petits puguin aprendre i alhora divertir-se. Esperem que les nostres joguines facin una mica més feliços els nens i nenes,  i a més, ajudin al seu desenvolupament motriu i emocional.

Totes les joguines s’acoloreixen amb pintures totalment ecològiques, no tòxiques i amb certificació.

Nens jugant amb joguines de Tell Fusta