Tronc de propiocepció

Tronc per a la reeducació del sol pèlvic. Si tens contraindicacions o no t’agraden realitzar els exercicis hipopressius, l’exercici sobre el tronc és molt complert per el teu abdòmen i sol pèlvic. Una eina per a la rehabilitació, tonificació i millora de tota la musculatura del sol pèlvic, la faixa abdominal i del cos en general. Bon aillat per una millora postural. El nostre tronc està realitzat amb fusta natural per a una millor conexió amb la natura.

Exercicis amb el tronc propioceptiu

Els exercicis consten de tres niveles que se ejecutan sobre el tronc. Tots els nivells es realitzen amb els peus descalssos, separats a l’amplada de les caderes, els genolls una mica flexionats i la columna recta.

  • Nivel 1: col·locar el tronc amb la part llisa cap abaix. Cal se ejecuta con la parte lisa del bosu hacia abajo. Aconseguir estar dalt del tronc uns 20 minuts.
  • Nivel 2: canviem la posició del tronc y possem la part llisa cap amunt, augmentem aixó la dificultat per mantenir l’equilibri i la postura correcta. Es recomana un temps de 20 minuts també.
  • Nivel 3: amb la mateixa postura dels exercicics anterios, movem els braços cap enlaire i cap abaix, mantenint la postura i l’equilibri. Repetir 5 minuts.

Aconsellem començar a practicar amb el tronc sota la supervisió d’un professional, que t’indicarà en tot moment com executar els exercicis. Quan ja dominis la tècnica, podràs practicar sense supervissió.

Tronc petit (talla peu <40):50x15x7.5 cm.

Tronc gran (talla pie >40): 50x17x8.5 cm.

Material i mides

Tipus de fusta: Pi Flandes
Edat recomanada: dels 4 fins els 99 anys
Mides:
Tronc petit infantil (talla peu <35)
Tronc mitjà (talla peu <40):50x15x7.5 cm.
Tronc gran (talla pie >40): 50x17x8.5 cm.