Tronc de propiocepció

Tronc per a la reeducació del sol pèlvic. Si tens contraindicacions o no t’agraden realitzar els exercicis hipopressius, l’exercici sobre el tronc és molt complert per el teu abdòmen i sol pèlvic. Una eina per a la rehabilitació, tonificació i millora de tota la musculatura del sol pèlvic, la faixa abdominal i del cos en general. Bon aillat per una millora postural. El nostre tronc està realitzat amb fusta natural per a una millor conexió amb la natura.

Exercicis amb el tronc propioceptiu

Els exercicis que nosaltres recomanem, consten de tres nivells sobre el tronc. Tots els nivells es realitzen amb els peus descalços, separats a l’amplada dels malucs, els genolls una mica flexionats i la columna recta.

  • Nivell 1: col·locar el tronc amb la part llisa cap abaix.. Aconseguir estar dalt del tronc uns 20 minuts.
  • Nivell 2: canviem la posició del tronc i posem la part llisa cap amunt, augmentem això la dificultat per mantenir l’equilibri i la postura correcta. Es recomana un temps de 20 minuts també.
  • Nivell 3: amb la mateixa postura dels exercicis anteriors, movem els braços cap enlaire i cap abaix, mantenint la postura i l’equilibri. Repetir 5 minuts.

Aconsellem començar a practicar amb el tronc sota la supervisió d’una professional, que t’indicarà en tot moment com executar els exercicis. Quan ja dominis la tècnica, podràs practicar sense supervisió.

Tronc petit (talla peu <40):50x15x7.5 cm.

Tronc gran (talla peu >40): 50x17x8.5 cm.

Material i mides

Tipus de fusta: Pi Flandes
Edat recomanada: dels 4 fins els 99 anys
Mides:
Tronc petit infantil (talla peu <35)
Tronc mitjà (talla peu <40):50x15x7.5 cm.
Tronc gran (talla pie >40): 50x17x8.5 cm.